Актуелна состојба за постоење, превенција и справување со насилство во средните училишта

На овој линк можете да го проследите извештајот на Коалција СЕГА, кој е базиран на истражување спроведено во 15 средни училишта во 8 општини во Република Северна Македонија!

Извештајот е производ од проектот Препознај, Почитувај, Остварувај Права поддржан од Европската Унија