Создади мрежа на знаење – Гласен Текстилец

Здружението гласен текстилец ви ја претставува нивната нова публикација поддржана од Европската Унија и Отворена Порта!!

 

На линкот подолу можете да ја проследите.

ГЛАСЕН ТЕКСТИЛЕЦ_compressed